ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας ουρεί σε προϊόντα σε εργοστάσιο της Kellogg

Το βίντεο τραβήχτηκε το 2014 και δημοσιεύτηκε τώρα. “Τόπος του εγκλήματος” εργοστάσιο παραγωγής δημητριακών της πασίγνωστης αμερικανικής εταιρίας Kellogg (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει έναν άνδρα να απαθανατίζει τον εαυτό του την ώρα που ουρεί σε ιμάντα μεταφοράς δημητριακών, σε εργοστάσιο της γνωστής αμερικανικής εταιρίας Kellogg.

Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή και μετά από έρευνα, που έκανε η εταιρία διαπιστώθηκε ότι τραβήχτηκε το 2014 στις εγκαταστάσεις στο Μέμφις του Τενεσί.

“Είμαστε εξοργισμένοι απ’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Είμαστε συγκλονισμένοι και πολύ απαγοητευμένοι. Αμέσως μόλις μάθαμε γι’ αυτό, ενημερώσαμε τις αρχές”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Kellogg, Κρις Τσαρλς, σημειώνοντας ότι η ημερομηνία λήξης όλων των προϊόντων που πέρασαν από τον συγκεκριμένο ιμάντα, έχει παρέλθει.

Ο Οργανισμός Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν ενώ σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας το βίντεο τραβήχτηκε την ίδια περίοδο που η εταιρία ήταν σε διαμάχη με υπαλλήλους.

Πηγή: CNN

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται Οι Νέες Ταυτότητες. Στα 10 Ευρώ Η Επιβάρυνση Για Τους Πολίτες

18.000 Νέες Θέσεις Εργασίας Σε 49 Δήμους Προανήγγειλε Η Διοικήτρια Του ΟΑΕΔ