ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σε λίγες ημέρες θα βγει το πόρισμα για το δυστύχημα του Παντελίδη

Το πόρισμα της Τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη αναμένεται να συνταχθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια η δικογραφία να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Αξιωματικός της τροχαίας μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αναφέροντας: «Δεν πρόκειται να μάθουμε πολλά. Ο εγκέφαλος ενός αυτοκινήτου δεν είναι κάτι ανάλογο με τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων. Αυτό που μπορέι να δείξει μόνο είναι αν υπήρξε κάποια βλάβη και όχι την ταχύτητα του οχήματος τη στιγμή του τροχαίου, το αν ο οδηγός πάτησε φρένο ή έστριψε το τιμόνι. Για όλα αυτά μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του πραγματογνώμονα που έχει προσλάβει η οικογένεια του Παντελίδη, εκείνος πρόκειται να ξεκινήσει την έρευνά του μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της Τροχαίας.

Παράλληλα οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν ακόμη δρόμο, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να βγάλει τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ ή αν κάποιος έριξε στο ποτό του κάποια ουσία και έχασε τις αισθήσεις του.

«Δεν μας ενδιαφέρει από πού ξεκίνησε και που πήγαινε ο γνωστός τραγουδιστής. Ούτε για ποιον λόγο επέλεξε να περάσει από το συγκεκριμένο σημείο και δεν ακολούθησε άλλη διαδρομή. Στην έκθεση ουσιαστικά περιγράφονται με λεπτομέρειες η πρόσκρουση του οχήματος και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Στη δικογραφία που σχηματίζουμε θα μπουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες όμως θα κάνουν αρκετό χρόνο να ολοκληρωθούν όπως επίσης και οι καταθέσεις των δύο γυναικών που επέβαιναν στη μαύρη Mercedes», τονίζει ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών αναμένεται να δώσουν πολλές εξηγήσεις, ωστόσο μέχρι τώρα υπάρχει μία λακωνική κατάθεση από την 21χρονη Φρόσω Κυριακού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κοπέλα ανέφερε πως ο Παντελίδης, λίγο πριν την πρόσκρουση, έγειρε στο κάθισμα της συνοδηγού, όπου βρισκόταν η ίδια. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας θεωρούν πως μπορεί αυτό να συνέβη επειδή ο τραγουδιστής αποκοιμήθηκε ή να λιποθύμησε από την κούραση.

Πηγή: newsbeast.gr