ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κακή κατάσταση ο ορεινός δρόμος προς τα Παλιά Αχυρά

Παλιά Αχυρά, δρόμος,
Παλιά Αχυρά, δρόμος,

Ο δρόμος προς τα Παλιά Αχυρά στους πρόποδες των Ακαρνανικών είναι παραμελημένος, χωρίς καμία συντήρηση από της αρμόδιες υπηρεσίες. Ο χείμαρρος κάθε χειμώνα στη θέση Κρυονέρι, υπερχειλίζει κατεβάζει πάρα πολύ νερό, πλημμυρίζει τον δρόμο και δεν επιτρέπεται η διέλευση.

Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην επισκευή του δρόμου θα έχει ως συνέπεια και φέτος τον χειμώνα ο δρόμος να κλείσει και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να μην έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα χωράφια και τα κοπάδια τους…….

Κάτοικος της περιοχής μας γράφει:

“Δυστυχώς για άλλον ένα χειμώνα οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες που μετακινούνται για τις εργασίες τους στα παλιά Αχυρά θα χαροπαλεύουν για να περάσουν στο ΚΡΥΟΝΕΡΙ … αν το περάσουν. Ας γίνει κάτι όσο είναι νωρίς γιατί έρχεται χειμώνας….”

Να παρέμβουν άμεσα ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Περιφέρεια και να δώσουν λύση, ζητούν οι κάτοικοι των Αχυρών που δηλώνουν ξεχασμένοι, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος στα όποια ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, για να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτες συνέπειες και να σταματήσει η ταλαιπωρία.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

2 εκτροπές οχημάτων στο γνωστό πλέον 6ο χλμ Αμφιλοχίας Βόνιτσας

Τροχαίο Στο 3ο Χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας