ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόστιμο 7.000 ευρώ στον Πάγκαλο επειδή τον γιαούρτωσαν στα Καλύβια

Πρόστιμο 7.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος για τις καταγγελίες που έκανε όταν τον Μάρτιο του 2011 άγνωστοι τον είχαν γιαουρτώσει έξω από ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News τότε ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε κατηγορήσει δημόσια πως πίσω από την επίθεση που δέχθηκε με γιαούρτια βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού, τον οποίο μάλιστα είχε στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Έτσι, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αγωγή του πρώην δημάρχου και αποφάσισε πως ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να αποζημιώσει τον κ. Ιατρού για ηθική βλάβη και πλέον να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός είναι υποχρεωμένος με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες τη δικαστική απόφαση.

Εκείνο το βράδυ τον Μάρτιο του 2011 ο κ. Πάγκαλος μαζί με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε ταβέρνα στα Καλύβια, αλλά όταν μαθεύτηκε, κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν τα παρατράγουδα.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης:

Παλαιρός: Εντοπίστηκαν 58 Μετανάστες – Συνελήφθη Ο Ένας Εκ Των Διακινητών!

Σαν Χθες, Έξι Χρόνια Πριν, Ο Γιώργος Έλεγε…

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας