ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσάρτηση Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής στην αρμοδιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου

Ανοίγει ο δρόμος για την προσάρτηση του Κρυονερίου και της Κάτω Βασιλικής στην αρμοδιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου

Με το υπ’ αριθμ. 3112.8.1/48985/16/8-6-2016 έγγραφο του ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, λαμβάνοντας υπόψιν σχετικό αίτημα του ΔΛΤΝ, ζητά για τις ανάγκες της χάραξης λιμενικής πολιτικής στην περιοχή, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας να παράσχει γνώμη προς τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το θέμα.

Στις 4/2/2015 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου με το υπ’ αριθμ. 136/4-2-2015 έγγραφό του προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου – Δ/νση Λιμενικής Πολιτικής ζητούσε το Κρυονέρι και η Κάτω Βασιλική να περιέλθουν στην αρμοδιότητά του καθώς παραδόξως, αν και ανήκουν στον Δήμο Ναυπακτίας είχαν παραμείνει στην αρμοδιότητα του Δημοτικού Ταμείου Αιτ/νίας. Συνημμένες είχαν σταλεί και οι αποφάσεις των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίες συντάσσονταν με το ΔΛΤΝ.

Το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας.

Η προσάρτηση του Κρυονερίου και της Κάτω Βασιλικής στο ΔΛΤΝ αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας καθώς συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα του Δήμου Μας, ενώ προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες ετησίως με τις παραλιακές υποδομές τους να χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Υπογράφηκε Το Μνημόνιο Για Το Ελληνικό

Στην Κρήτη η 8η Οικουμενική σύνοδος 17 – 27 Ιουνίου 2016

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.