ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύδωρας τέλος, έκανε πίσω η κυβέρνηση

Τέλος στην υποψηφιότητα Πολύδωρα και επισήμως από την Διάσκεψη των Προέδρων μετά το «μπλόκο» της αντιπολίτευσης στο πρόσωπό του.

Η κυβέρνηση έκανε πίσω και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν έβαλε καν σε ψηφοφορία την πρόταση.
Αντιπρότεινε πρόεδρο του ΕΣΡ τον Ροδόλφο Μορώνη, Ως αντιπρόεδρο τον Βασίλη Μουλόπουλο και νέο μέλος τον Νίκο Κιάο.

Αναλυτικά, η πρόταση είναι:

Πρόεδρος ΕΣΡ: Ροδόλφος Μορώνης,
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μουλόπουλος,
Μέλη: Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος, Λίλιαν Μήτρου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελική Σγώρα, Ιωάννης Τζανετάκος.

Αμέσως μετά την πρόταση του Νίκου Βούτση, το λόγο πήρε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος αντέδρασε έντονα στην νέα πρόταση Βούτση: «Ποιος ο λόγος που προσπαθείτε να αιφνιδιάσετε την αντιπολίτευση με αλλαγή της πρότασης; Με αυτή την πρόταση είναι σαν να μην θέλετε να υπάρξει αποτέλεσμα. Η νέα σύνθεση του ΕΣΡ θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συζήτησης των κομμάτων και όχι μια νέα πρόταση»

Η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής – η 5η κατά σειρά – διεκόπη επί δεκάλεπτο και επανήλθε για να γίνει ψηφοφορία επί της νέας πρότασης της κυβέρνησης. Μετά την διακοπή, ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης ανέγνωσε – και τυπικά – την νέα πρόταση της κυβέρνησης για την σύνθεση του ΕΣΡ.

Αναλυτικά, η πρόταση είναι: Πρόεδρος ΕΣΡ: Ροδόλφος Μορώνης, Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μουλόπουλος, Μέλη: Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος, Λίλιαν Μήτρου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελική Σγώρα, Ιωάννης Τζανετάκος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Παυλόπουλος: Αυτονόητο Δικαίωμα Η Διεκδίκηση Των Γερμανικών Αποζημιώσεων

Το Τελευταίο Χαρτί Του Τραμπ – Ο Διευθυντής Του FBI Ανοίγει Εκ Νέου Την Υπόθεση Με Τα Email Της Χίλαρι

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας