ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

panagiotakopoulos
panagiotakopoulos

Απεβίωσε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Όπως έγινε γνωστό, ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Αττικό Νοσοκομείο μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα.

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου είχε φοιτήσει στην Ανωτάτη Βιομηχανική και ήταν παντρεμένος με τη καθηγήτρια Σοφία Ζαφειρίου, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Θανάση και την Αλεξάνδρα.

Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 στην ΤΟ Κυψέλης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ ΑΒΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας. Το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν έλειψε ποτέ δίπλα από τον Ανδρέα Παπανδρέου και διοργάνωσε πολλές από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έχει δει ποτέ η Ελλάδα. Από εκεί πήρε και το όνομα “συγκεντρωσιάρχης”.
Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Το 1999 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού.

Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (3-6 Μάρτη του 2013) εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, διαφωνώντας με τις τότε επιλογές της ηγεσίας του κόμματος αποχώρησε από το κόμμα.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Σε Δημοπρασία Για 5 Έτη Η Πλαζ “Κουλούρι” Στο Σπάρτο Και Οι Ιαματικές Πηγές Κρεμαστών

Με Επιτυχία Στέφθηκε Ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αμφιλοχίας

Τροχαίο Ατύχημα Με Ανατροπή Στην ΕΟ Αμφιλοχίας – Αντιρρίου

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας