ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος της νεαρής μητέρας που ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Την Παρασκκευή θα γεννούσε.

Διπλό χτύπημα της μοίρας για την Πάολα Πολυγένη Θανοπούλου. Πέθανε αιιφνίδια, όντας έγκυος με φυσικό αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του και το βρέφος λίγο πριν τον τοκετό. Ενα ύπουλο πρόβλημα υγείας υπονόμευσε τις αντοχές της ενώ ετοιμαζόταν να γεννήσει το μωρό της.
Στα 30 της χρόνια ξεψύχησε μέσα στο σπίτι της χθες το πρωί.

Ηταν σύζυγος του Νίκου Θανόπουλου της «Λατομικής» και νύφη του Τάκη Θανόπουλου της Λατομικής και Προέδρου της Θύελλας. Την γυναίκα εντόπισαν νεκρή στο σπίτι της συγγενείς και μία νεαρή που που είχε προσληφθεί για να φυλάει την μικρή κόρη της Ελίνα 1,5 ετών.

Ο γιος της Παναγιώτης, 4 ετών ήταν εκείνη την ώρα σε παιδικό σταθμό.
Βρήκαν την Πάολα πεσμένη στο πάτωμα, προσπάθησαν να την συνεφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Η νεαρή μητέρα έπεσε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της επειδή αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Στο σπίτι εκείνη την στιγμή ήταν η Μελίνα την οποία βρήκαν οι συγγενείς να κλαίει κοντά στην μητέρα της. Οταν μετέφεραν την γυναίκα στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά. Η Πάολα θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο της παιδί την Παρασκευή. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 3.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Θεριανό.

Στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλεία στο Θεριανό Αχαΐας, θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης η νεκρώσιμος ακολουθία της 30χρονης Πάολας Πολυγένη – Θανοπούλου.

Πηγή: patratora.gr