ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ

Έντονα οργισμένη είναι για μια ακόμη φορά η οικογένεια Παντελίδη. Και αυτό γιατί την μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή προσπαθούν ακόμη διάφοροι επιτήδειοι να καπηλευθούν με όποιο τρόπο μπορούν για να αποκομίσουν βέβαια χρηματικά oφέλη.

Μέσα από το blog διαβάσατε πριν μερικές εβδομάδες την διοργάνωση «προσκηνύματος» στον τάφο του Παντελή στο πλαίσιο ημερήσιας εκδρομής με πούλμαν. Τώρα έχουμε στην Κύπρο εκκλησία της Λευκωσίας να καλεί τους πιστούς σε τρίωρο πρωινό μνηνόσυνο στις 27 Μαρτίου. Εδώ βέβαια δεν υπάρχει άμεσο οικονομικό όφελος αλλά έμμεσο. Κεριά, εικόνες, φυλαχτά που θα αγοράσουν οι πιστοί που θα προσέλθουν στην εκκλησία αλλά και οι δωρεές που θα κάνουν φυσικά στα παγκάρια.

Πρόκειται λοιπόν για την εκκλησία του Αγίου Χαράλαμπου στην Λευκωσία. Το θέμα προκάλεσε σάλο στα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης και όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκε και η οικογένεια Παντελίδη μέλος της οποίας επικοινώνησε με τον Ιερό Ναό και ζήτησε να κατέβει η συγκεκριμένη ανάρτηση όπως βέβαια και έγινε λίγη ώρα αργότερα.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποπνικτική Η Ατμόσφαιρα Λόγω Αφρικανικής Σκόνης

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΕΚΑΨΕ 15 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας