ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γ.Κασαπίδης στους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας

Την Αμφιλοχία, το Αγρίνιο, τη Βόνιτσα, τον Αστακό και το Νιοχώρι, επισκέφτηκε κατά την διήμερη περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία ο Βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ., τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ.Κασαπίδης ,όπου συνομίλησε με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Στη συνέχεια είχε συνάντηση με φορείς στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτό που τόνισε είναι ότι «βασική επιδίωξη, είναι να συμπληρωθεί η κεντρική προγραμματική κυβερνητική πρόταση για τον αγροτικό τομέα και με επιμέρους προτάσεις που θα αφορούν την κάθε περιοχή ξεχωριστά» «Θεωρούμε είπε, ότι ένα μείγμα πολιτικής με χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές και στον αγροτικό τομέα, με χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές και με διατήρηση του ταμείου του ΟΓΑ αυτόνομου και αυτοτελούς ,που θα καλύπτει τους επαγγελματίες γεωργούς και θα ασφαλίζει με ευνοϊκούς όρους τα μέλη της οικογένειάς τους, θα μπορέσει να διαμορφώσει ένα περιβάλλον ασφάλειας για να συνεχίσουν να παράγουν οι υφιστάμενοι γεωργοί …Ήδη έχουμε επεξεργαστεί και τη δυνατότητα να μειώσουμε και τους φορολογικούς συντελεστές από το 24 στο 13%».

Ο κ. Κασαπίδης σημείωσε ότι η ΝΔ είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν άποψη και πρόταση και ενδιαφέρον για τον αγροτικό τομέα .

Σύνταξη: Νίκη Παπαδούλα

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμη Η Σημερινή Ημέρα Για Την «Μαρινόπουλος» – Στηρίζει Η «Σκλαβενίτης»

Όχι Από Το Δ.Σ. Αρταίων Στα Απορρίμματα Της Λευκάδας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας