ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Νότιο Κορέα – Λευκάδα με μηχανάκι!

νότιο κορέα λευκάδα με μηχανάκι, λευκάδα με μηχανάκι, μακρινά ταξίδια με μηχανάκι
νότιο κορέα λευκάδα με μηχανάκι, λευκάδα με μηχανάκι, μακρινά ταξίδια με μηχανάκι

O Jo ξεκίνησε το ταξίδι του από την Νότιο Κορέα με σκοπό να γυρίσει όλο τον κόσμο με μια μικρή μηχανή 125 κυβικών. Αλλά όπως ο ίδιος είπε στο lefkadapress η καρδιά του πηγαίνει σαν να είναι 1125 κυβικά.

Ξεκίνησε από τη Νότιο Κορέα, πέρασε από τη Σιβηρία , το Καζακστάν, την Μογγολία, την έρημο και από άλλα πολλά μέρη. ‘Έφθασε στη Λευκάδα και ο επόμενος του προορισμός είναι η Ιταλία όπου σκοπό έχει να γυρίσει όλη την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής έχει κάνει με αυτή την μικρή μηχανή πάνω από 23,000 χιλιόμετρα. Είναι χαμογελαστός, αισιόδοξος και με πολύ δύναμη….

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί η μηχανή του δεν έχει πινακίδα, είπε , ότι αρχικά είχε βγάλει τρεις αλλά σε δύσκολα κομμάτια δρόμου έχασε τις δύο και τώρα τη μια τελευταία την φυλάει σαν τα μάτια του μέσα στα πράγματά του.

Κάποια στιγμή στο Καζακστάν, του έκλεψαν την μηχανή μαζί με τα πράγματα του, το sleeping bag , το λαπ τοπ , όλα. Τελικά βρέθηκε μόνο η μηχανή αλλά τα υπόλοιπα δεν βρέθηκαν…. Σκοπός του είναι να καταφέρει να γυρίσει και την Αμερική και την Αφρική. Χρειάζεται όμως στήριξη…. Θα τον συναντήσετε να κάθετε στο “Δίαυλο” όπου τα παιδιά εκεί τον υποδέχτηκαν και τον στηρίζουν… Αναζητά μια δουλειά για λίγο καιρό ώστε να μαζέψει τα ναύλα του για την Ιταλία….

νότιο κορέα λευκάδα με μηχανάκι
νότιο κορέα λευκάδα με μηχανάκι

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Αθήνα – Τόκιο Με… Παπί Honda !!!

Βιβλιοθήκη Σπάρτου – Θερινή Περίοδος

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας