ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας κοντά στο χωριό Μπόρσι ο 68χρονος πατέρας και η 44χρονη κόρη του. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από τις 15 Ιουλίου

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα – κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν για περισσότερες από είκοσι μέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές. Ο 68χρόνος πατέρας και η 44χρονη κόρη, Κωνσταντίνος και Ελένη Λοϊζίδου, εντοπίστηκαν νεκροί, στη θέση Κασταράκι Μπορσίου του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο χωράφι, στα καθίσματα του οχήματος τους, σε προχωρημένη αποσύνθεση. Περισσότερες απαντήσεις αναμένονται μετά την εξέταση των δύο σορών από ιατροδικαστή.
Τον άνδρα και τη γυναίκα βρήκε κάτοικος της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως το χωράφι αυτό βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 45 χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά. Το σημείο είναι αποκλεισμένο από την αστυνομία, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή, Αγγελική Τζιόλα.

iliapateras

iliakorh

Το χρονικό της εξαφάνισης

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ Στη Λευκάδα: Αδειάζουν Την Εκκλησία Για Να Σώσουν Ό,Τι Μπορούν

Θρήνος Στη Nαύπακτο Για Τον 24χρονο Κώστα Ταταράκη

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας