ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δ.ΜΠΟΥΚΑΣ: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του Β.Γιακουμάκη

“Υπάρχουν μέχρι σήμερα οκτώ κατηγορούμενοι”

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή, κ. Δημήτρη Μπούκα, δεν ισχύει ότι παραπέμπεται σε δίκη για πλημμεληματικές κατηγορίες μεταξύ άλλων και ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός επί ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
«Πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχει βούλευμα το οποίο είναι απαλλακτικό και όχι παραπεμπτικό»είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Μπούκας, σχετικά με τον βουλευτή και τόνισε: «Πιστεύω ότι οφείλεται σε σύγχυση επειδή είχε εκδοθεί βούλευμα παραπεμπτικό από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στην πορεία εκδόθηκε βούλευμα από το

Συμβούλιο Εφετών το οποίο είναι απαλλακτικό». Ο κ. Μπούκας επισήμανε όμως, ότι υπάρχουν δύο άτομα από την προηγούμενη διοίκηση που παραπέμπονται σε δίκη. Σχετικά με το θάνατο του 21χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής, ο δικηγόρος της οικογένειας, αποκάλυψε ότι αυτός αποδίδεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία. «Η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας είναι για δολοφονία» πρόσθεσε και εξήγησε πως «Υπάρχουν μέχρι σήμερα οκτώ κατηγορούμενοι, με την έννοια ότι είναι στην κύρια ανάκριση η διαδικασία, που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ευθύνες και για άλλους, πέραν των οκτώ».

Πηγή: Star.gr