ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγοί κλωτσούν επανειλημμένα τραυματισμένο αγριογούρουνο & το βασανίζουν πετώντας ογκόλιθο στο κεφάλι του

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε το www.zoosos.gr το οπτικοακουστικό υλικό που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένας κυνηγός – πιθανότατα από την Ελασσόνα της Λάρισας – ο οποίος φαίνεται μαζί με ακόμα δύο άνδρες («οικολόγοι» κυνηγοί αυτοαποκαλούμενοι διαχειριστές της φύσης και αυτοί) να κακοποιούν άγρια ένα αγριογούρουνο.

KinigosFacebookAgriogourounoVasanismos-1

Στο βίντεο οι κυνηγοί κλωτσούν πολλές φορές το τραυματισμένο ετοιμοθάνατο ζώο…

Το ζώο, που το έχουν πυροβολήσει, ο ένας βασανιστής το κρατάει από τα πόδια. Οι άλλοι δύο κυνηγοί ακούγονται να γελάνε στο βίντεο και χτυπούν το αιμόφυρτο θήραμα. Κλωτσούν δυνατά στο κεφάλι το ακινητοποιημένο ζώο εναλλάξ. Μάλιστα αυτός που κρατάει το κινητό τηλέφωνο, με το οποίο τραβάει το βίντεο, το δίνει και στους άλλους για να συμμετάσχει και αυτός στο μαρτύριο και στο ενθύμιο του μεγέθους της ανδρείας τους!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Όμως οι δράστες δεν αρκούνται ούτε σε αυτό. Ένας από αυτούς τους επικίνδυνους εγκληματίες – που δείχνουν τέτοιο μίσος σ’ αυτό το απροστάτευτο πλάσμα το οποίο πεθαίνει – πιάνει έναν ογκόλιθο και τον εκτοξεύει πάνω στο κεφάλι του ζώου, το οποίο σπαρταράει χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.

KinigosFacebookAgriogourounoVasanismos-3

Καρέ – καρέ από τους ίδιους τους δράστες ο βασανισμός του ζώου…

Μάλιστα ενώ κάνει όλα αυτά, ένας κρατάει το αγριογούρουνο από τα πόδια, και ένας δεύτερος τραβάει καρέ – καρέ φωτογραφίες και από αυτό το βασανιστήριο. Και αυτά τα στιγμιότυπα ο Δημήτρης Σκ. τα ανέβασε στο facebook για να καμαρώσουν όλοι πόσο ξεφτιλισμένος είναι ο ίδιος και η παρέα του.

KinigosFacebookAgriogourounoVasanismosKare-Kare-1024x368
Καρέ – καρέ το βασανιστήριο του ζώου…

Όπως πολλές φορές έχουμε πει οι κυνηγοί βασανίζουν αδίστακτα τα θηράματα τους κάτι που η νομοθεσία περί θήρας αλλά και ο νόμος 4039/2012 ξεκάθαρα απαγορεύει. Θυμίζουμε επίσης ότι το διοικητικό πρόστιμο για τον βασανισμό ή την θανάτωση ενός ζώου είναι 30.000 ευρώ και αυτό βεβαιώνεται από την Αστυνομία χωρίς καν να γίνει η δίκη…

KinigosFacebookAgriogourounoVasanismos-2

KinigosFacebookAgriogourounoVasanismos-4
Ο ογκόλιθος από τον βασανιστή εκτοξεύεται πάνω στο κεφάλι του ζώου…

Πηγή: zoosos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Άλογο Κατέρρευσε Εξαντλημένο Στην Άκρη Του Δρόμου

Μόλις Το 5% Των Άγριων Ζώων Του 19ου Αιώνα Έχουν Επιζήσει Έως Σήμερα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας