ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Kόμπρα δάγκωσε τραγουδίστρια που πέθανε στη σκηνή!

Η 29χρονη Irma Bule αρνήθηκε να πάρει κάποιο αντίδοτο και συνέχισε κανονικά το σόου της

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρή τραγουδίστρια στην Ινδονησία όταν κατά τη διάρκεια του σόου της την δάγκωσε κόμπρα. Η τραγουδίστρια αφού δέχτηκε το δάγκωμα συνέχισε να τραγουδάει για 45 λεπτά μέχρι που κατέρρευσε και στη συνέχεια υπέκυψε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν η pop star Irma Bule τραγουδούσε μπροστά στους θαυμαστές της και σκόνταψε πάνω στο δηλητηριώδες ερπετό. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω και το φίδι να την δαγκώσει στο πόδι.

Η επικίνδυνη κόμπρα ήταν μέρος του σόου της, αφού η Irma Blue ήταν γνωστή για τις παραστάσεις που έδινε πλαισιωμένη από θανατηφόρα ερπετά, ανάμεσά τους πύθωνες και βόες.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, η 29χρονη αρνήθηκε να πάρει κάποιο αντίδοτο και συνέχισε το σόου της. Επειτα από 45 λεπτά η Bule άρχισε να κάνει εμετό, πέφτοντας τελικά λιπόθυμη από τις θανατηφόρες τοξίνες της κόμπρας. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος της κόμπρας μπορεί να σκοτώσει ελέφαντα βάρους 1000 κιλών μέσα σε δύο ώρες. Η Bule ζύγιζε λιγότερο από 60 κιλά και άντεξε 45 λεπτά γιατί το φίδι την δάγκωσε στο πόδι, σημείο του σώματος που είναι μακριά από την καρδιά», λέει η ειδική ερευνήτρια φιδιών Lydia Apririasari.

Πηγή: ikypros.com

Διαβάστε επίσης:

Νέα Στοιχεία Που Ανατρέπουν Τα Αρχικά Δεδομένα Της Στυγερής Δολοφονίας Του Νίκου Μέντζου

Ανείπωτη Θλίψη Στην Αμφιλοχία Για Τον Πρόωρο Χαμό Της Καλυψώς