ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιόνια Οδός: Φουντώνουν τα σενάρια για νέες παραδόσεις τμημάτων τον Φεβρουάριο

Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια για τα εγκαίνια νέου τμήματος στην Ιόνια Οδό με χρονικό ορίζοντα το τέλος Φεβρουαρίου, ένα μήνα πριν την παράδοση του αυτοκινητόδρομου από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το τμήμα Καμπή-Πέρδικα στην Ήπειρο που είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό που μένει είναι η σήμανση και το κούμπωμα με το τοπικό δίκτυο και θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει.

Σχεδόν ολοκληρωμένο όμως είναι και το τμήμα Γαβρολίμνη-Κεφαλόβρυσο μήκους 33χλμ που έχει και πλεονέκτημα να κουμπώνει με τα ήδη σε κυκλοφορία 59χλμ μέχρι την Αμφιλοχία.

Αναφορικά με τα δύσκολα τμήματα που μάλλον θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τον Αύγουστο αυτά εντοπίζονται στην αρχή του έργου από το Αντίριο και μέχρι την Κλόκοβα και το τμήμα από την Αμφιλοχία μέχρι Σελλάδες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την σειρά παράδοσης των τμημάτων της Ιόνιας Οδού ενώ θα ξεκαθαρίσει τι θα μείνει ως υπόλοιπο για την περίοδο Απριλίου-Αυγούστου όπου και θα ολοκληρωθεί πλήρως ο νέος αυτός οδικός άξονας.

Νίκος Καραγιάννης – ypodomes.com

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Μακρυνόρος – Κομπότι, Η Ιονία Οδός Μηδενίζει Τις Αποστάσεις

Ιόνια Οδός: Αρχαιολογικά Ευρήματα Στον Γοργόμυλο

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.