ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΗ

Η Βιβλιοθήκη Σπάρτου ”Συστήνει” Την Νικολέττα Τζουμερκιώτη – επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας του διαγωνισμού

Η Βιβλιοθήκη Σπάρτου κλέινει τον ”κύκλο” των βιογραφικών ενημερώσεων με την επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας του διαγωνισμού τη ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ.

Η εθελοντική ομάδα, θα προεδρεύει του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού ποίησης, θα έχει λόγο (ψήφο), μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας και ”ασυμφωνίας” της επιτροπής.
Επίσης, θα έχει τον συντονισμό της όλης διαδικασίας.

Η Νικολέττα Τζουμερκιώτη γεννήθηκε και ζει στο Σπάρτο Αιτωλοακαρνανίας.

Το 2004 τελείωσε το Γ. Ε. Λ. Αμφιλοχίας,
Την περίοδο ( 2004-2010 ) σπόυδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου και πήρε, Πτυχίο φιλοσοφικής Σχολής, στο τμήμα Φιλολογίας με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νεοελληνική φιλολογία.
Από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως και σήμερα, παραδίδει Ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογίας.
Το 2005 παρακολούθηση συνεδρίου με θέμα γλώσσα και λογοτεχνία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που διοργανώθηκε από το τμήμα φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης διημερίδα με θέμα «Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων» που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων.
Το 2007 παρακολούθησε ημερίδα με θέμα ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών που διοργανώθηκε από την περιφερειακή διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Δυτικής Ελλάδας-ΚΔΑΥ νομού Αιτωλοακαρνανίας – ΕΕΕΕΚ Ναυπάκτου.

Το 2012 παρακολούθησε συνεδρίου με θέμα ελληνική παιδαγωγική και εκπαιδευτική έρευνα. Διοργανώθηκε από το εργαστήριο διδακτικής και σχολικής παιδαγωγικής του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης σχολής επιστημών της αγωγής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την παιδαγωγική εταιρία.
Το 2012- 2013: Ακαδημία πολιτών Αγρινίου παρακολούθηση σεμιναρίου με θέμα ψυχολογία και συμβουλευτική.
Το 2014: Παρακολούθηση ομιλιών με θέμα την ειδική αγωγή και διατροφικές συνήθειες σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που διοργανώθηκε από το Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Σπάρτου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Σπάρτου.
Ασχολέιται ενεργά με τα Πολιτιστικά Δρώμενα της περιοχής και μετείχε σε πολλά διοικητικα συμβούλια του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπάρτου.

Η Ζωγραφική και η Φωτογραφία είναι ακόμα δραστηριότητες που ”γεμίζουν” την ανήσυχη καλλιτεχνική φύση της.

Νικολέττα Τζουμερκιώτη
Νικολέττα Τζουμερκιώτη

Διαβάστε επίσης:

Η Βιβλιοθήκη Σπάρτου ”Συστήνει” Την Αγγελίνα Ρωμανού – Μέλος Της Κριτικής Επιτροπής Του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης

Η Βιβλιοθήκη Σπάρτου ”Συστήνει” Τον Διονύση Μαραθιά – Μέλος Της Κριτικής Επιτροπής Του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης