ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση του… αμίλητου νερού – Ούτε λέξη για τις αποκαλύψεις που αφορούν την οικογένεια Τσίπρα

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Απαντούν όπου θέλουν, όταν θέλουν και όπως θέλουν. Κανείς δεν απορεί… Άλλωστε έτσι είναι οι «γάτες Ιμαλαΐων», κάθονται ήρεμες όταν έχουν…. λερωμένη τη φωλιά τους – Σε δεινή θέση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, που προσπαθούν να υποβαθμίσουν όλες τις υποθέσεις που τους αφορούν.

Παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τις δικαστικές περιπέτειες της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα, το Μέγαρο Μαξίμου δεν βρήκε ούτε μία λέξη, για να «δικαιολογήσει» όλους αυτούς που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Την ώρα που αρκετά μέσα ενημέρωσης δεν τολμούν να κάνουν την παραμικρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς, το Newsbomb.gr αποκάλυψε μια δικαστική περιπέτεια των αδερφών Τσίπρα, η οποία, όπως είναι φυσικό, έχει και τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, σιγή ιχθύος, παρά τα έγγραφα και τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. (Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr)
Ούτε λέξη για τα καυτά ερωτήματα που ετέθησαν από το ρεπορτάζ.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δείτε Βίντεο Από Την Παράκαμψη Της Αμφιλοχίας!

Βυθίζεται Το Παναγία Τήνου Στο Λιμάνι Του Πειραιά! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας