ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Γεροβασίλη: Σε 90 μέρες όποιος δεν έχει άδεια δεν θα εκπέμπει

τηλεοπτικές άδειες, 90 μέρες προσθεμία, ενφια, φόρος ακίνητης περιουσίας
τηλεοπτικές άδειες, 90 μέρες προσθεμία, ενφια, φόρος ακίνητης περιουσίας

«Προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει».

Ενόψει της αυριανής δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες, η κ. Γεροβασίλη ρωτήθηκε πότε θα σταματήσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια. «Προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει», τόνισε.

Ερωτηθείσα πάντως, εαν η καταδίκη Γεωργίου θα σημαίνει αμφισβήτηση των στοιχείων η κ. Γεροβασίλη απάντησε:

Η χώρα βρίσκεται σε μνημόνιο. Εάν υποθέσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα έχει ένα ενδιαφέρον». Όσο για το αν η κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει κάτι περαιτέρω ήταν σαφής υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχουμε μπει σε τέτοια συζήτηση» και ότι εφαρμόζεται το πρόγραμμα.
«Οποιαδήποτε παρέμβαση είναι παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εμείς αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ανεξάρτητα» σχολίασε.

Ως προς τον ΕΝΦΙΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι κυβερνητικός στόχος είναι η αντικατάστασή του με φόρο ακίνητης περιουσίας.

Με πληροφορίες από protothema και skai

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Στο Αγρίνιο το χρυσό δελτίο Τζόκερ των 3.104.628 ευρώ!

Αμφιλοχία: Στα ίχνη των βασανιστών ληστών ηλικιωμένων η αστυνομία

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας