ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της ΚΑΤΟΥΝΑΣ για την πρόσφατη αύξηση του νερού

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της ΚΑΤΟΥΝΑΣ για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας για αύξηση του νερού και ήδη συνέλεξαν 350 υπογραφές με τις οποίες ζητούν από τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Όπως τους δίνει τη δυνατότητα ο σχετικός κανονισμός λειτουργίας του Δήμου, οι κάτοικοι αφού συγκέντρωσαν 350 υπογραφές πολύ περισσότερες από όσες χρειάζονται προκειμένου το αίτημά τους να τεθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το αίτημα έχει γίνει αποδεκτό και αναμένεται η συζήτησή του στη συνεδρίαση της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017 που θα πραγματοποιηθεί στη Κατούνα και είναι πρώτο στην ατζέντα των θεμάτων.

Για το ίδιο θέμα και το τοπικό συμβούλιο Κατούνας στη συνεδρίαση την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, ομόφωνα αποφάσισε ΟΧΙ στην αύξηση των τιμολογίων νερού στην Κατούνα, καθώς επίσης κατέθεσε Προσφυγή στην αποκεντρωμένη και ο τοπικός συμβούλος Κατούνας, κ. Γιάννης Στούπας κατά της απόφασης αύξησης τελών ύδρευσης απο το δήμο Ακτίου-Βόνιτσας………..

Να σημειώσουμε ότι ο τοπικός σύμβουλος Κατούνας (της αντιπολίτευσης) κ. Γιάννης Στούπας στη συνεδρίαση του τοπικού, κατάγγειλε σαν απαράδεκτη την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας για αύξηση του νερού και ζήτησε απο το συμβούλιο να εισηγηθεί την ανάκληση της απόφασης και να απαιτήσει να παρθεί πίσω, αφού η αύξηση στο νερό έγινε χωρίς καμία τεκμηρίωση, χωρίς δηλαδή να αποδεικνύεται η ανταποδοτικότητα των τελών.

Οι Κάτοικοι θεωρούν απαράδεκτη την απόφαση του δημοτικης αρχής που θα επιβαρύνει την τσέπη των δημοτών και τονίζουν ότι εναι απάνθρωπο σε περιόδους τέτοιας οικονομικής κρίσης να ζητούν από τους φτωχούς δημότες της Κατούνας να πληρώνουν το νερό για χρυσάφι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 350 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Διαβάστε επίσης:

Αρνητική Η Θέση Της Κυβέρνησης Για Την Εκτροπή Του Αχελώου

Αμβρακία Οδός: Εγκρίθηκε Η Εργολαβία Για Την Παράκαμψη Βόνιτσας, Το 2018 Στην Κυκλοφορία