ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. για θέματα που αφορούν την επένδυση ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, το Δημοτικό Συμβούλιομε μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την:

«Συζήτηση – ενημέρωση για θέματα που αφορούν την επένδυση ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. στον Λιμένα Μεσολογγίου (εισηγητής κ.ΚαραπάνοςΝικ. – Δήμαρχος).

Χθες εκδόθηκε ανακοίνωση της αντιπολίτευσης του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Βιώσαμε σήμερα ένα ακόμη γεγονός, μέρος της οργανωμένης προσπάθειας εκφυλισμού του ρόλου του Δημοτικού μας Συμβουλίου, το οποίο δυστυχώς δεν είναι το πρώτο σε αυτό τον 1,5 χρόνο της θητείας του κου Καραπάνου.
Από το Δεκέμβρη αρνείται πεισματικά να συζητηθεί το θέμα «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ». Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, εντέχνως διακινούνται από το Γραφείο Δημάρχου και μέσω του τύπου, θεωρίες συνομωσίας «περί οργανωμένων συμφερόντων που πλήττουν την ανάπτυξη».
Μέχρι και ο ολλανδός Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Μαρίνα Μεσολογγίου ΑΕ, τέθηκε στην υπηρεσία του δημάρχου για να μας εγκαλέσει (άκουσον – άκουσον), γιατί εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι «είμαστε πλέον τόσο πρόθυμοι να ελέγξουμε την μαρίνα κάτι που ποτέ δεν κάναμε πριν;».

Σήμερα αναγκάστηκαν να ορίσουν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αυτό το θέμα και δυστυχώς η δημοτική πλειοψηφία εκτός της Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, απείχε, φυσικά κατόπιν εντολής του κου Δημάρχου, λόγω των «ανειλημμένων υποχρεώσεών του εκτός δήμου».
Δηλαδή, εκείνος ο οποίος έχει την απόλυτη ευθύνη για ότι συμβαίνει από το Μάιο και μετά στη λεγόμενη Μαρίνα και κόπτεται για την ανάπτυξη της, φυγομαχεί και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, διακωμωδώντας τον ίδιο το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου αυτό να μην ενημερωθεί. Και εμείς που ζητάμε το αυτονόητο δικαίωμα της ενημέρωσης και διαφάνειας, αφού τον εμπιστευθήκαμε επί σχεδόν ένα χρόνο στην εν λευκώ διαχείριση, «θέλουμε να την κλείσουμε». ΕΛΕΟΣ, παραβιάζεται η κοινή λογική. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου να αντιληφθούν ότι τα προσωπικά συμφέροντα του κ. Δημάρχου δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα του Δήμου και της κοινωνίας μας. Οφείλουν όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι των συμπολιτών μας, ακόμη κι εκείνοι που εκλέχθηκαν με την παράταξη του δημάρχου, να απαιτήσουν δημόσια και πλατιά ενημέρωση καθώς και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της πλήρους επένδυσης της Μαρίνας, προς όφελος και των εργαζομένων αλλά και της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Μεσολόγγι 22 Μαρτίου 2016

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι – Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων:
Κατσούλης Παναγιώτης
Μουρκούσης Νικόλαος
Τέγας Ιωάννης

Πηγή: e-maistros.gr

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη Τραγωδία Με Άνδρα Στα Χανιά (Photos – Video)

Βόμβα Γεμάτη Με Καρφιά Στο Αεροδρόμιο Των Βρυξελλών Που Εξερράγη

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας