ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφοδος ελεγκτών σε συναυλία γνωστού τραγουδιστή – Δεν είχαν κόψει αποδείξεις 14.000 ευρώ

συναυλία, Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, βασίλης καρράς
συναυλία, Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, βασίλης καρράς

Πρόστιμα για αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί επέβαλαν ελεγκτές της ΓΓΔΕ σε ιδιοκτήτη καφενείου που διοργάνωσε χθες συναυλία στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας με πολύ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Οι αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί αντιστοιχούσαν σε κατανάλωση 14.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ANT1, η συναυλία διοργανώθηκε σε προαύλιο του δημοτικού σχολείου και οι ελεγκτές γνωρίζοντας για την εκδήλωση βρίσκονταν από νωρίς στο χώρο.

Στη συναυλία δεν είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και όλες οι αποδείξεις είχαν κοπεί κανονικά. Περίπου στις 03.00 οι ελεγκτές αποχώρησαν. Αμέσως μετά από 20 λεπτά, όμως, δέχτηκαν τηλεφώνημα ότι που τους πληροφορούσε ότι το προαύλιο του σχολείου είχε γεμίσει κόσμο και ο καταστηματάρχης δεν έκοβε αποδείξεις.

Οι ελεγκτές επέστρεψαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 14 αποδείξεις που αντιστοιχούσαν σε συνολική κατανάλωση 14.000 ευρώ. Το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ προχώρησε στην επιβολή των νόμιμων προστίμων.

Επίσης οι ελεγκτές έκαναν «φύλλο και φτερό» τα βιβλία του διοργανωτή ενώ έχουν ζητήσει και τα συμφωνητικά με τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή αλλά και τους μουσικούς για να διαπιστώσουν αν είναι όλα νομότυπα και φορολογημένα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Φιλαρμονική Αμφιλοχίας Και Φωτεινή Δάρρα: Άψογη Συνεργασία Που Μάγεψε Τους Θεατές!

Η Βιβλιοθήκη Σπάρτου δώρισε μια παράσταση με θέμα τον κόσμο του παραμυθιού !

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας