ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν WI FI στην Τοπική Κοινότητα Λουτρού

λουτρό αμφιλοχίας, δωρεάν wifi, λουτρο wifi
λουτρό αμφιλοχίας, δωρεάν wifi, λουτρο wifi

Δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο απολαμβάνουν εδώ και λίγες μέρες οι πολίτες και οι επισκέπτες της Κοινότητας Λουτρού του Δήμου Αμφιλοχίας, σύμφωνα με το e-maistros.gr. Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κ. Π. Κυρώσης έκανε πράξη την υπόσχεσή του στους κατοίκους και κυρίως στους νέους, για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η περιοχή που καλύπτει το δίκτυο Wi-Fi ξεκινά από το κέντρο της πλατείας όπου που έγινε η εγκατάσταση μέχρι και τα όρια του χωριού.
«Στόχος μας είναι η αύξηση της χρήσης του Διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών από τους κατοίκους του χωριού μας, στην διαθεσιμότητα του Διαδικτύου μέσω ασύρματων μεθόδων πρόσβασης, κάνοντάς το έτσι προσιτό σε κατηγορίες χρηστών που δεν βρίσκονται απαραίτητα σε κάποιο σταθερό χώρο καθώς επίσης και στην αξιοποίηση από τους πολίτες των διαδικτυακών υπηρεσιών και πηγών πληροφόρησης που είναι διαθέσιμα μέσα από το Διαδίκτυο». Τόνισε ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Παναγιώτης Κυρώσης.
Το Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Αμφιλοχίας αναπτύσσεται συνέχεια, υπάρχουν σχέδια για ακόμα περισσότερη κάλυψη και σε άλλα σημεία του Δήμου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Ιερέας κληρώνει τάμπλετ για όσα παιδιά πάνε στο κατηχητικό και δεν κάνουν απουσίες

Αμφιλοχία: Ξεκίνησε Χθες Η Εμποροπανήγυρη

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας