ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Γιακουμάκη: Ένοχος ο πρώην Διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Στις 9.30 σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων η πρόεδρος της έδρας ανακοίνωσε την αθώωση της υπεύθυνης της εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής και του πρώην βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.

Ένοχος κρίθηκε ο πρώην διευθυντής της Σχολής για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή 2ετούς φυλάκισης με 3ετή αναστολή. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της εισαγγελέως υπήρξε αθωωτική και για τους τρεις κατηγορουμένους .

Δικαιωμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ.Μαρκογιαννάκη και της υπεύθυνης της εστίας, με τον κ.Φούσα να δηλώνει χαρακτηριστικά πως ο εντολέας του ο πρώην βουλευτής κ.Μαρκογιαννάκης, βρέθηκε σε αυτή θέση όχι για αυτό που έκανε αλλά για αυτό που είναι”

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ,κ.Κούγιας άσκησε έφεση που ευελπιστεί όπως σημείωσε να εκδικαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα υπογραμμίζοντας παράλληλα σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, πως ο εντολέας του θα αθωωθεί πανηγυρικά.

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο κ.Μαρκογιαννάκης στην οποία υπογραμμίζεται:

“Οσοι με συκοφάντησαν με λασπολόγησαν και γενικά με έβλαψαν με τη συμπεριφορά τους ,σύντομα θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη για τις αθλιότητές τους, όποια ιδιότητα και αν έχουν και σε όποια θέση και αν βρίσκονται”.

mar1

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Η Συγκινητική Πρωτοβουλία Της Οικογένειας Του Γιακουμάκη

Νέο Βίντεο Με Τα Βασανιστήρια Που Έκαναν Στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας