ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευθύντρια στο γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη η όμορφη Ηρώ Ζαβογιάννη από την Αμφιλοχία!

Ηρώ Ζαβογιάννη, αμφιλοχία (1)
Ηρώ Ζαβογιάννη, αμφιλοχία (1)

Aπό το Νοέμβριο του 2015, η Ηρώ Ζαβογιάννη παρείχε τις υπηρεσίες της στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης και πλέον θα αναλάβει το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

ο «Βηματοδότης» αναφέρει συγκεκριμένα:

Η κ. Ζαβογιάννη, 33 ετών, εμφανίζεται ατρόμητη στην δουλειά και έχει εμπειρία από τη δημόσια υπηρεσία. Η ίδια υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη.

Η κ. Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ΄αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα».

Διαβάστε το Βιογραφικό της παρακάτω:

Είμαι η Ηρώ Ζαβογιάννη. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Αμφιλοχία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησα τις σπουδές μου στην Αθήνα και την Αγγλία. Σήμερα, σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας, αποφάσισα να ενώσω τη φωνή μου με τις δυνάμεις της ελπίδας και τις προοπτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τίμησε, επιλέγοντάς με για να συμμετάσχω στα ψηφοδέλτιά του. Ως υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θέλω να αφιερώσω κάθε μου προσπάθεια για την αναγέννηση της ιδιαίτερης πατρίδας μου στη μεγάλη πορεία για την αλλαγή στον τόπο μας.

Οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων ήταν δραματικές. Οι συσσωρευμένες παθογένειες των προηγούμενων ετών και οι βαριές ευθύνες των πολιτικών κομμάτων που κυβέρνησαν για δεκαετίες οδήγησαν σε μια βαθιά και συνολική κρίση. Οι καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, που εμφανίστηκαν ως δήθεν φάρμακο, αποδιάρθωσαν πλήρως την οικονομία, φτωχοποίησαν την κοινωνία, υπονόμευσαν τη δημοκρατία και εξανέμισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς. Παράλληλα, τα Μνημόνια, όχι μόνο δεν περιόρισαν, αλλά εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος, από το 120% του ΑΕΠ στο 178%.

Η Αιτωλοακαρνανία βιώνει κι αυτή με σαρωτικό τρόπο τις συνέπειες του δόγματος λιτότητας που έχει οδηγήσει σε άνευ προηγουμένου περικοπές δημοσίων δαπανών στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια, τη δημόσια διοίκηση, την ώρα που τα εισοδήματα έχουν υποστεί πρωτόγνωρες μειώσεις.

Σε αυτές τις συνθήκες, οφείλουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, να έρθουμε σε ρήξη με το παρελθόν που υπονόμευσε το παρόν μας, ξεκινώντας να φτιάχνουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Μέσα από τις σπουδές μου και τα χρόνια που έχω αφιερώσει σε συνεργασία με ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, γνωρίζω ότι η προάσπιση στην πράξη της αξιοπρέπειας του κάθε ανθρώπου με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης αποτελεί πηγή πραγματικής δύναμης και αυθεντικής δημιουργίας.

Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στις 25 Ιανουαρίου αλλάζουμε τις ζωές μας. Η ελπίδα έρχεται και έχει όνομα!

Προσωπικές πληροφορίες

Σπουδές: Πτυχίο «Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης», Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα», Kent University | Μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία», Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας», Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργασιακή Εμπειρία: Επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη. ΚΕΘΕΑ ΜΟSAIC. Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας. Εθελοντική εργασία στην κοινωνική υπηρεσία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων της PRAKSIS.

Ηρώ Ζαβογιάννη
Ηρώ Ζαβογιάννη

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Η Τοποθέτηση Του Βαγγέλη Τσούκα Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας Για Την Σύσταση Και Λειτουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Πραγματοποιήθηκε Η Συνεστίαση Της Κ.Ο. Αμφιλοχίας Του ΚΚΕ

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας