ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Άσχημα είναι τα νέα και για τον επιζώντα τραυματία της Αρτοτίνας Γ. Μαχαίρα

Γιώργος Μαχαίρας, μίμης μαχαίρας, τροχαίο ατύχημα αρτοτίνα, πανηγύρι Λιδωρίκι
Γιώργος Μαχαίρας, μίμης μαχαίρας, τροχαίο ατύχημα αρτοτίνα, πανηγύρι Λιδωρίκι

Άσχημα είναι τελικά τα νέα και για τον δεύτερο αδελφό Γιώργο Μαχαίρα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, από το αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το πρωί στην Αρτοτίνα.

Σύμφωνα με dorida.blogspot.gr ο Γιώργος Μαχαίρας έχει πάθει εγκεφαλικό μέσα στο νοσοκομείο και έχει παραλύσει, ενώ και αν τελικά επιζήσει δύσκολα θα μπορέσει να ξαναμιλήσει. Το ατύχημα των δύο αδελφών έγινε στις 8:30 περίπου το πρωί της Κυριακής χθες, ενώ επέστρεφαν από το πανηγύρι στο Λιδωρίκι βράδυ Σαββάτου, όπου τα δύο αδέλφια έπαιζαν στην ορχήστρα του συγκροτήματος.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρέκλινε της οδού μερικά χιλιόμετρα πριν την Αρτοτίνα και καρφώθηκε σε τοιχίο στην περιοχή Χοχλαστή. Τα αίτια μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά αν ο έλεγχος του τιμονιού χάθηκε λόγω κάποιου καρδιακού προβλήματος του οδηγού ή αν ήταν η κούραση και η νύστα.

Στο μεταξύ με αφορμή το ατύχημα αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά η πλημμελής λειτουργία της κρατικής μηχανής. Μία ώρα μετά το ατύχημα περνούσε από το σημείο ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ευσταθίου κατευθυνόμενοι προς την Γραμμένη Οξιά για να παραστούν στις εκεί εκδηλώσεις.

Αμέσως ο Δήμαρχος επικοινώνησε με Περιφερειακή Υπηρεσία Λαμίας, το Νοσοκομείο Άμφισσας και την Πολιτική Υπηρεσία ζητώντας ελικόπτερο για την μεταφορά των δύο αδελφών και την πυροσβεστική να στείλει όχημα να τους απεγκλωβίσει αφού ακόμα ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

Το όχημα της πυροσβεστικής από το Λιδωρίκι έφτασε σχετικά γρήγορά και κατόρθωσαν οι πυροσβέστες κόβοντας της λαμαρίνες να απεγκλωβίσουν τα δύο αδέλφια, με τον έναν νεκρό και τον άλλο βαριά τραυματισμένο.
Δυστυχώς ελικόπτερο δεν έφτασε ποτέ στο τόπο του δυστυχήματος παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Δημάρχου, παρά μόνο ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία Γιώργο Μαχαίρα στο Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται.

Ο Δήμαρχος διέκοψε την πορεία του προς την Γραμμένη Οξιά και επέστρεψε στο Λιδωρίκι για να συντονίσει την όλη διαδικασία της μεταφοράς τόσο του τραυματία όσο και του νεκρού προς το νοσοκομείο του Ρίου όπου θα γίνει και η σχετική νεκροψία για τα αίτια του θανάτου.

Η κηδεία του άτυχου Μίμη Μαχαίρα θα γίνει σήμερα Δευτέρα και ώρα 15:30 στην Αρτοτίνα. Ο Μίμης ήταν 55 ετών και ο αδελφός του Γιώργος είναι 60.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Γερμανός Τουρίστας Σε Ταξιτζή: Δεν Σε Πληρώνω Γιατί Χρωστάτε Στη Χώρα Μου!

Παναιτώλιο: Βάρβαροι Βίασαν Κι Έγδαραν Σκυλιά(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας