ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ασημένιος Ολυμπιονίκης ο Σπύρος Γιαννιώτης στην κολύμβηση

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στον τελικό της Μαραθώνιας κολύμβησης και κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο. “Είχα κλείσει τα μάτια και είπα ‘όλα για όλα'” δήλωνε μετά τον άθλο του ο ασημένιος Ολυμπιονίκης

Ο Κερκυραίος παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε τη μεγάλη μάχη για ένα μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο και βγήκε νικητής, με χρόνο 1.52.59 στο αγώνισμα των 10χλμ. Αν και πέρασε τη γραμμή τερματισμού πρώτος, δεν ακούμπησε το πίνακα του τερματισμού, όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα να πάρει το ασημένιο μετάλλιο καταγράφοντας τον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν.

Σπύρος Γιαννιώτης
Σπύρος Γιαννιώτης

Οι διοργανωτές έδωσαν τον Έλληνα αθλητή πρώτο αμέσως μετά τον τερματισμό, ενώ στη συνέχεια πέρασαν αρκετά λεπτά αγωνίας ώσπου να ξεκαθαρίσει η θέση στο βάρθο. Τελικά, στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων, ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε δεύτερος με τον ίδιο ακριβώς χρόνο από τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν με 1:52:59.8.

Δείτε τον εντυπωσιακό τερματισμό, όπου ο Κερκυραίος αθλητής επιτάχυνε και άφησε πίσω τους αντιπάλους του:

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων, όπου ο Σπύρος Γιαννιώτης φόρεσε στο στήθος το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο και έκανε ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα.

Πηγή: news247

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Αποθέωση Για Τον “Χρυσό” Πετρούνια

Χρυσό Μετάλλιο Για Την Αννα Κορακάκη – ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ!

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας