ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι με την κυβέρνηση 8 στους 10 Ελληνες

δημοσκόπηση Marc
δημοσκόπηση Marc

Στη δημοσκόπηση της Marc, για λογαριασμό του Alpha, στο ερώτημα για τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση, το 37,7% απάντησε «απογοήτευση» και το 34% «οργή». Ακόμη, το 83,8% αξιολογεί αρνητικά ή μάλλον αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση για το πώς θα ήταν τα πράγματα αν η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση, οι πολίτες εμφανίστηκαν διχασμένοι, με το 34,6% να απαντά «καλύτερα», το 34,4% «χειρότερα», ενώ το 26,1% εκτιμά ότι τα πράγματα θα ήταν περίπου τα ίδια.

Οταν ερωτήθηκαν για το συναίσθημα που κυριαρχεί, το 83,1% απάντησε «ανησυχία για τα χειρότερα» και μόλις το 12% «ελπίδα για κάτι καλύτερο».

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» των εντυπώσεων στη ΔΕΘ, στο ερώτημα για το αν ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του πρωθυπουργού το 72% απάντησε όχι και μάλλον όχι. Στο ίδιο ερώτημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 51,4% απάντησε «όχι και μάλλον όχι» και το 31,8% ναι και μάλλον ναι.

Στο ερώτημα ποιος έχει το καλύτερο σχέδιο, το 15,2% επιλέγει τον κ. Τσίπρα και το 33,7% τον κ. Μητσοτάκης, ενώ το 45,9% απάντησε «κανένας ιδιαίτερα».

Στο ερώτημα αν οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, ποσοστό 76,7% απαντά «όχι και μάλλον όχι» και ποσοστό 16,2% «ναι και μάλλον ναι», ενώ το 74,6% κρίνει ότι ο στόχος της νέας αδειοδότησης ήταν πολιτικές σκοπιμότητες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας Στη «Monde»: Χωρίς Ελάφρυνση Χρέους Η Ελλάδα Δύσκολα Θα Ξαναβρεθεί Σε Τροχιά Ανάπτυξης

Αυτό Είναι Το Νέο Γυμνάσιο Που Προωθεί Το Υπουργείο Παιδείας

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας