ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απευθείας αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με Μπάρι και Νάπολι τον Ιούνιο του 2017

volotea, volotea flights, bari aktio, napoli aktio, άκτιο ιταλια, άκτιο μπάρι, άκτιο νάπολι
volotea, volotea flights, bari aktio, napoli aktio, άκτιο ιταλια, άκτιο μπάρι, άκτιο νάπολι

Σε μια κίνηση, η οποία σίγουρα θα προσφέρει μια σημαντική ένεση στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής αλλά και μια φθηνή διέξοδο για τους επιβάτες που επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη γειτονική Ιταλία, προχωρά η αεροπορική εταιρεία Volotea.

Η low cost αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι μετά την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με τη Βενετία που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017 δρομολόγια απευθείας σύνδεσης του αεροδρομίου με τη Νάπολη και το Μπάρι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το katounanews.gr, στις 26 Ιουνίου θα ξεκινήσουν πτήσεις από και προς το Μπάρι μία φορά την εβδομάδα, ενώ από τις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται πτήσεις 2 φορές την εβδομάδα.

Στις 28 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις που θα συνδέουν το Άκτιο με τη Νάπολη μία φορά την εβδομάδα, ενώ από τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Παράλληλα θα συνεχιστούν οι πτήσεις από και προς τη Βενετία, οι οποίες ξεκινούν στις 31 Μαΐου. Από τις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται πτήσεις 3 φορές την εβδομάδα ενώ από 25 Ιουλίου 4 φορές την εβδομάδα!

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ανοίξει και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Ο αυτοδίδακτος γλύπτης από το Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας που κάνει «θαύματα»

Έκανε Φάρσα Για Βόμβα Και Συνελήφθη 43χρονος Στην Πρέβεζα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας