ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΜΦΙΓΑΛ: Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και της πλειοψηφίας του πολιτικού προσωπικούς της Αιτωλοακαρνανίας και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ, που αυτή την στιγμή αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση της Ελλάδας και ανήκει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγρινίου «Ένωση»!

Για την υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού, που πρόκειται να αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα για την περιοχή και πρόκειται να βάλει νέες βάσεις στην κτηνοτροφία και γενικότερα στον πρωτογενή τομέα της περιοχής χρειάστηκαν 7 χρόνια επίπονης εργασίας και προσπάθειας από τους ανθρώπους της Ένωσης Αγρινίου. Για την γαλακτοβιομηχανία αυτή χρειάστηκαν μέχρι σήμερα 8 εκατομμύρια ευρώ.

p1150367

Ο εμπνευστής και πρωτεργάτης της ΑΜΦΙΓΑΛ και Πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς μίλησε στα εγκαίνια καταθέτοντας το απόσταγμα μια τιτάνιας προσπάθειας που διήρκησε 7 ολόκληρα χρόνια μέχρι το μεγαλόπνοο αυτό πλάνο να γίνει πραγματικότητα.

p1150265

p1150263

Στα εγκαίνια παρέστησαν εκτός του προσωπικού της Ένωσης Αγρινίου και έδωσε αίμα και ιδρώτα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κουτσουπιάς, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά, Νίκος Υφαντής, Γιάννης Λίτρας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμήχας, και οι πρώην βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και υπουργοί Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Βερελής, και Ανδρέας Μακρυπίδης.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό Τροχαίο Ατύχημα Στην Αμφιλοχία – Σώθηκαν Από Θαύμα

Θρίλερ Πάνω Από Τη Σαντορίνη: Κοιμήθηκαν Οι Πιλότοι Boeing Με 140 Επιβάτες

Σοβαρό Τροχαίο Ατύχημα Στην Αμφιλοχία – Σώθηκαν Από Θαύμα

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας