ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που δολοφονήθηκε άγρια στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Την ταυτότητα του θύματος αποκάλυψαν τα τατουάζ του, τα οποία «έδειξαν» ότι πρόκειται για 50χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής. Οι έρευνες ωστόσο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος στις 15 Ιουνίου, με τις αστυνομικές έρευνες να κάνουν λόγο για ένα φρικιαστικό έγκλημα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας πρώτα πυροβολήθηκε από τον δολοφόνο (ή τους δολοφόνους) πολλές φορές στο πρόσωπο, μέχρι που δεν αναγνωριζόταν, ενώ για να ολοκληρωθεί το αποτρόπαιο «έργο», οι δράστες του έβαλαν και φωτιά!

Το σώμα του θύματος ήταν κακοποιημένο ενώ το πρόσωπό του είχε δεχθεί πυροβολισμούς που είχαν καταστρέψει εντελώς τα χαρακτηριστικά του.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός δίνοντάς του τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλεια Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού. Το πρόσωπo του θύματος είχε πολτοποιηθεί και έφερε εγκαύματα σε όλο του το σώμα σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ηλικία του

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος. Μόνο ότι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Γι’ αυτό και ο μόνος τρόπος για να αναγνωριστεί ο εν λόγω άνδρας είναι από τα τατουάζ στο σώμα του!

Τα τατουάζ του φρικτά δολοφονημένου άνδρα που οδήγησαν στην αναγνώριση του:

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα από την Αμφιλοχία

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί Σε Κινηματογράφο Στη Γερμανία

Νεκρός Στρατιώτης Στον Προβατώνα Έβρου

Amfilochia.gr – Ειδήσεις και νέα από την Αμφιλοχία και τον νομό Αιτωλοακαρνανίας