ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Αγώνας Δρόμου Δόλιχος

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ με έδρα την Ν. Ιωνία Αττικής διοργανώνει στις 22 – 23 & 24 Απριλίου του έτους 2016 ημέρα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα να διεξαχθεί ο 5ος διεθνής αγώνας υπεραποστάσεως με την ονομασία ΔΟΛΙΧΟΣ, με αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και τερματισμό τον αντίστοιχο χώρο της Ολυμπίας.

Η εκκίνηση θα γίνει την 22/4/2016 στις 17:00 μ.μ. μπροστά από τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο Άμφισσας Αντιρρίου θα περάσει από τις περιοχές Μανάγουλη, Άγιο Πολύκαρπο, Ξηροπήγαδο και μέσω της οδού Δελφών θα βγει στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου και ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο και στη συνέχεια τον κεντρικό δρόμο θα φθάσει στο Αντίρριο για να περάσει την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Με τη διοργάνωση αυτού του διεθνούς αγώνα προβάλλεται η χώρα μας στο εξωτερικό, τόσο στον τομέα του Αθλητισμού όσο και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, όπως και συνακόλουθα ,προβάλλονται και οι πόλεις, κωμοπόλεις και οικισμοί του κάθε Δήμου από όπου διέρχεται.

Οι απαιτήσεις αυτού του αγώνα είναι:

Η επάνδρωση 2 Σταθμών ανεφοδιασμού του αγώνα που θα λειτουργήσουν στο Δήμο μας με 2-3 άτομα για ένα σταθμό και 2 άτομα για ένα σταθμό ελέγχου στην γέφυρα του Αντιρρίου.

Στο Δήμο μας θα λειτουργήσουν οι παρακάτω σταθμοί:

1

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΥΨΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης:

Στόχος Τα 15 Εκατ. Ευρώ Τζίρος Για Τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΜΦΙΓΑΛ

Πάνος Καμμένος: «Ο Μουζάλας Οφείλει Να Παραιτηθεί»

Νέα Δεδομένα Στα Capital Controls