ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τελευταίο βίντεο από κάμερα σπιτιού λύνει το μυστήριο με την Ειρήνη Λαγούδη

Ειρήνη Λαγούδη
Ειρήνη Λαγούδη

Κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε εξοχική κατοικία στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας σημαντικές «απαντήσεις» για την υπόθεση-«θρίλερ».

 Όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος», πρόκειται για το τελευταίο σημείο από το οποίο υπάρχει εικόνα της 44χρονης, μητέρας τριών παιδιών. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο. Οι κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο μάρκας Ford της Ειρήνης να διέρχεται από εκεί, χωρίς ποτέ να γυρίζει πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εικόνα φαίνεται μία γυναίκα να βρίσκεται στη θέση του οδηγού.
Οι αστυνομικοί πήραν υλικό πολλών ωρών από τις κάμερες του εξοχικού (πριν και μετά τη διέλευση) και διαπίστωσαν ότι κανένας δεν κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, ούτε πριν αλλά ούτε μετά την εμφάνιση του Ford. Το γεγονός αυτό τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή της αυτοχειρίας, ενώ αποκλείεται το σενάριο περί μεταφοράς του πτώματος στο σημείο. Και αυτό διότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσει κάποιος στο συγκεκριμένο σημείο.

Μόνη της στο αυτοκίνητό της φαίνεται η Ειρήνη και κατά τη διάρκεια της μοιραίας διαδρομής που ακολούθησε από το Αγρίνιο μέχρι την παραλία Φωτμού. Οι αστυνομικοί εξέτασαν υλικό από κάμερες ασφαλείας τραπεζών και καταστημάτων από χωριά (Καινούργιο, Παραβόλα) από τα οποία πέρασε.

Λίγες ημέρες πριν το θάνατό της την ημέρα των Θεοφανίων, η 44χρονη είχε χωρίσει με τον γιατρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Μάλιστα, φέρεται να είχε συνομιλία με τη σύζυγο του, γεγονός που αποτέλεσε, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, την αιτία του χωρισμού.

Πηγές από το Μεσολόγγι περιγράφουν ότι η Ειρήνη είχε παθολογική αγάπη στο γιατρό, τον οποίο συνήθιζε να βλέπει τα μεσημέρια στο ιατρείο του στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμα και την εκδοχή να επιχείρησε να τον πείσει να γυρίσει σε εκείνη, απειλώντας τον ότι αν δεν το κάνει θα βάλει τέλος στη ζωή της.

«Πάνω σε μία τέτοια προσπάθεια μπορεί να βρήκε τραγικό τέλος, χωρίς απαραίτητα να ήταν αυτός ο αρχικός της σκοπός.Περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεωνγια να δούμε αν είχε καταναλώσει ή όχι κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα. Μας κάνει εντύπωση που μετά τη φωτιά στο αυτοκίνητό της και τους καπνούς που άρχισαν να την πνίγουν δεν άνοιξε την πόρτα του οχήματος για να σωθεί. Το εύφλεκτο υγρό που ανιχνεύτηκε στο όχημα είναι πετρέλαιο, γεγονός που συνεπάγεται αργή καύση», λέει αστυνομική πηγή.

Ο γιατρός, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ύποπτος, δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, διότι αποδεικνύεται ότι απουσίαζε με την οικογένειά του την ημέρα του συμβάντος. Οι αστυνομικοί έχουν εικόνα από σταθμό διοδίων στο Ρίο Αντίρριο, από όπου πέρασε με το αυτοκίνητό του.

Οι Αρχές θα ερευνήσουν το επόμενο διάστημα, το κατά πόσο μπορεί να υπήρχαν οικονομικές συναλλαγές ανάμεσα στη γυναίκα και τον πρώην σύντροφό της. Αστυνομικές πηγές περιγράφουν ότι η γυναίκα είχε δώσει στο παρελθόν κάποια χρήματα στο γιατρό, ο οποίος υποστήριζε ότι αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα. Μυστήριο παραμένει τι απέγινε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο έπαψε να εκπέμπει από την πόλη του Αγρινίου, όπου είχε πάει το αυτοκίνητο μάρκας Ford σε συνεργείο για σέρβις. 

Πηγή: huffingtonpost