ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Μπούζι Αγρινίου

ανεμοστρόβιλος
ανεμοστρόβιλος

Μετρώντας τις πληγές τους οι κάτοικοι της περιοχής Μπούζι Αγρινίου σήκωσαν τα μανίκια τους και από το μεσημέρι της Τρίτης και έπειτα ξεκίνησαν να δουλεύουν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε ο τοπικός ανεμοστρόβιλος ισχύος που σχηματίστηκε στην περιοχή την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμάτη, τον κ. Κώστα και τον κ. Τάκη ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε κηπευτικά, καλλιέργειες, έσπασε δένδρα και κατέστρεψε επιχειρήσεις! Η ζημιά μόνο στην χοιροτροφική μονάδατου κ. Σταμάτη ξεπερνά κατά πολύ τις 8.000 με 9.000 ευρώ, καθώς δεν έφτανε που ο ανεμοστρόβιλος ξεσκέπασε κυριολεκτικά τις εγκαταστάσεις τις μονάδας, προκάλεσε και ζημιές ηλεκτρολογικής φύσεως. Στον κ. Κώστα εκτός από την καταστροφή στις αποθήκες του ο ανεμοστρόβιλος «εξαφάνισε» τις κάμερες ασφαλείας που είχε στο αγρόκτημά του, ενώ στον κ. Τάκη δεν άφησε ούτε δείγμα από τα οπωροκηπευτικά του! 

Λίγο παρακάτω από το χωρίο Μπούζι, σε έκταση περίπου 100 στρεμμάτων, ο τοπικός ανεμοστρόβιλος σάρωσε ότι βρήκε μπροστά του, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν πως σαν από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα, καθώς βρίσκουν κομμάτια τσίγκου ή ξύλα σε μεγάλη απόσταση από τις ιδιοκτησίες τους! Το φαινόμενο αυτό που μόνο στην Αμερική και δια τηλεοράσεως είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μας «χτύπησε την πόρτα» και διήρκεσε μεταξύ 15 και 30 λεπτών!

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα και δείτε φωτογραφίες εδώ