ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ

Συνελήφθη ο πυρομανής που έκαιγε μηχανές και αυτοκίνητα στην Πάτρα

Στην «τσιμπίδα» της ΕΛ.ΑΣ.  βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πυρομανής ο οποίος έβαζε φωτιά σε μηχανές και αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα κατά κύριο λόγο σε πυλωτές πολυκατοικιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PatrasTimes.gr.

Οι προσπάθεια για εντοπισμό του δράστη μετά από πολυήμερες έρευνες και μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από την αστυνομία και την Πυροσβεστική απέδωσε καρπούς.

Ο εμπρηστής εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ ενώ χτύπησε συνολικά περισσότερες από 12 φορές και έχοντας μηχανάκια και αυτοκίνητα το τελευταίο του χτύπημα ήταν την Παρασκευή, όταν επιχείρησε δύο φορές και παρέδωσε φλόγες ένα φορτηγό και δύο μηχανές σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για 32χρονο από τις Ιτιές Πατρών και έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία στο παρελθόν για υποθέσεις εμπρησμών αλλά και ναρκωτικών. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει ομολογήσει ακόμα καμία πράξη του όμως είχε εντοπιστεί να περιφέρεται σε όλα τα σημεία που σημειώθηκαν πυρκαγιές . Αυτές τις ώρες ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η αστυνομία θεωρεί πως η υπόθεση είναι δεμένη έστω και αν δεν έχει ομολογήσει.