ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας ο «δράκος» των Αμπελοκήπων

δράκος των Αμπελοκήπων
δράκος των Αμπελοκήπων
-in.gr

-δράκος των Αμπελοκήπων

Τον πανικό σε δρόμους της περιοχής των Αμπελοκήπων είχε προκαλέσει τον τελευταίο καιρό ένας νεαρός, ο οποίος παρενοχλούσε γυναίκες.

Μετά από καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον γυναικών η αστυνομία έκανε έρευνα και  αξιοποιώντας βίντεο και υλικό από περιγραφές  έφθασε στον εντοπισμό ενός 25χρονου.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναγνωρισθεί από θύματα  και έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή του σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις και συνελήφθη.

Ο 25χρονος διαμένει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν κάθε βράδυ τον τελευταίο ενάμιση μήνα πήγαινε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προκειμένου να στήσει παγίδες σε γυναίκες που περπατούσαν στο δρόμο.

Μάλιστα, στο στόχαστρό του έβαζε όσες γυναίκες φορούσαν κολάν και τακούνια. Μόλις έβλεπε μία γυναίκα που φορούσε κολάν και τακούνια, την άρπαζε από το λαιμό και την ακινητοποιούσε.

Οι έρευνες  της Ασφάλειας βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να  διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις. Με την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε καρέ-καρέ επίθεση του «δράκου» των Αμπελοκ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε καρέ-καρέ επίθεση του «δράκου» των Αμπελοκήπων

Geplaatst door parapolitika.gr op Dinsdag 19 december 2017