ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσιμη εβδομάδα για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της 44χρονης από την Κατοχή Αιτ/νίας

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα θα είναι αυτή που ξεκινάει, για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης.

 

Της μητέρας τριών παιδιών, που μετά την εξαφάνισή της, βρέθηκε νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της. Αν και αρχικά, οι αρχές προσανατολίζονταν προς την αυτοκτονία, τα νέα στοιχεία για την υπόθεση προβλημάτισαν τους αστυνομικούς που ακόμα εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενο. Και αυτό της δολοφονίας δηλαδή.

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Χθες, στο δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας σε φούρνο της περιοχής. Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο της 44χρονης να κινείται στο δρόμο, χωρίς να διακρίνεται καθαρά αν ήταν μόνη της μέσα σε αυτό.

Βγαίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, με προτεραιότητα στην άγνωστη ουσία που βρέθηκε στον λάρρυγγα της 44χρονης. Να είναι κάποιο υλικό από την καύση που έγινε μέσα στο αυτοκίνητό της; Να πρόκειται για κάτι άλλο; Θυμίζουμε ότι η γυναίκα πέθανε από τις αναθυμιάσεις και τις δηλητηριώδεις ουσίες που εισέπνευσε, από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ είχε εγκαύματα στο σώμα της και κυρίως στα χέρια…

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο ρεπορτάζ του Star, μία οικογένεια κατέθεση στην ασφάλεια Αγρινίου, ότι την επόμενη μέρα της εξαφάνισης, την Κυριακή δηλαδή, είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης, στην παραλία που βρέθηκε. Είπε ότι τα τζάμια ήταν θολά -προφανώς από τη φωτιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου- και ότι εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η μηχανή του ΙΧ ήταν ακόμα αναμμένη!

Σε ένα από τα βίντεο, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, φαίνεται ξεκάθαρα να είναι ανοιχτό το παράθυρο του συνιδηγού, ενώ το αυτοκίνητο της γυναίκας κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την επίμαχη παραλία. Επίσης, ένα άλλο σημείο που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι το αν ακολουθούσε κάποιο αυτοκίνητο, το ΙΧ της 44χρονης…

 

 

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα αυτό εδώ