ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε νεκρή η 44χρονη από την κατοχή – Σε αυτοκτονία οδηγούν τα στοιχεία

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Οινιάδων. Η γυναίκα που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του Σαββάτου, βρέθηκε χθες νεκρή, μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά στην Τριχωνίδα.

Η 44χρονη μητέρα, όπως αναφέρει το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της  με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο. 

Περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και εκεί θα φανεί αν υπάρχει κάποιο κρυφό τραύμα ή αν η γυναίκα κατανάλωσε χάπια.
Το αυτοκίνητο της, ένα κίτρινο Foprd Ka  πριν από λίγο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, ενώ η σορός έχει διακομισθεί στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: patrastimes.gr, sinidisi.gr

About the author

AmfLife

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.