ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δελτίο τύπου για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017

Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης - Oropos Seaside Race 2017
Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης - Oropos Seaside Race 2017

Oropos Seaside Race 2017

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Ωρωπού,

Ο «2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017» αναβαθμίζεται φέτος, μετά την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης, σε θεσμό με σημαντικό πολιτισμικό, ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον για το Δήμο Ωρωπού.

Κάθε τέτοιος αγώνας δρόμου, οπουδήποτε κι αν διεξάγεται, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, αποτελεί καταρχάς ιστορικό γεγονός, σε ανάμνηση του άθλου του αγγελιαφόρου Φειδιππίδη.

Ο Δήμος Ωρωπού, όμως έχει τη δική του μακραίωνη ιστορία  αθλητικών διοργανώσεων από αρχές του 4ου αιώνα π.Χ. με τα Μικρά Αμφιάρεια και τα Μεγάλα Αμφιάρεια,  όπου περιλάμβαναν μουσικούς, αθλητικούς και ιππικούς αγώνες.

Με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει ο Δήμος μας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Ωρωπού, σας καλούμε και φέτος σε μια μοναδική γιορτή της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι». Με την υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής ΟμοσπονδίαςΑμεΑ, σύνθημα και υπόσχεση της γιορτής αυτής «Η Ισότιμη Συμμετοχή ΑμεΑ, στην Κοινωνία και στον Αθλητισμό».

Ο «2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017» είναι μια μοναδική  ευκαιρία  για σας τους αθλητές,αλλά και τους φίλαθλους δρομείς, που θα μετάσχετε, να απολαύσετε μια διαδρομή φυσικού κάλλους, αλλά και υψηλών απαιτήσεων.

Άλλωστε η  ενεργή συμμετοχή μας ως αθλητών, δρομέων, εθελοντών και θεατών αποτελεί κίνητρο για τις επόμενες γενιές να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε δράσεις υγείας και δημιουργίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν, στον Ωρωπό, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, να τρέξουμε, να συναγωνιστούμε και να τερματίσουμε όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ!

Καλώς να ορίσετε στον «2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2017» !

 

Διαβάστε περισσότερα