ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Νέο έντυπο ποικίλης ύλης ”Απόδραση στο Καρπενήσι”

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Tο νέο έντυπο ποικίλης ύλης με την ονομασία ΄΄Απόδραση στο Καρπενήσι΄ βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και εμπλουτίζετε καθημερινά με επιχειρήσεις του Καρπενησίου και των γύρω περιοχών που προσφέρονται για αποδράσεις όλο τον χρόνο .

Θα διανέμετε δωρεάν σε κομβικά σημεία των γύρο πόλεων καθώς και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διευκολύνοντας τον επισκέπτη στην διαμονή του στην εστίαση, να γνωρίσει τα μνημεία και τις δραστηριότητες της περιοχής.

Εκτός από την προβολή επιχειρήσεων θα είναι εμπλουτισμένο με διάφορα θέματα όπως τουριστικούς προορισμούς ιστορικές αναδρομές κ.λ.π.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες καταχωρήσεις με αξιόλογες επιχειρήσεις και ευελπιστούμε να διανεμηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι καταχωρήσεις εκτός από την έντυπη μορφή θα στηρίζονται και μέσα από το διαδίκτυο με banner, αφιερώματα, link τα οποία θα παραπέμπουν στην σελίδα του διαφημιζόμενου και άλλους τρόπους ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στόχος μας η καλλίτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη αλλά και η προώθηση και γνωστοποίηση των επιχειρήσεων, των προϊόντων τους και η παροχή υπηρεσιών τους.

Για την καταχώρηση σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 6944708152 όλες τις ώρες. Facebook

Καρπενήσι
Καρπενήσι