ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί σε δύο σεμινάρια που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία», την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στο Aγρίνιο, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης).

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 26 Απριλίου, στην Κόρινθο στις 15 Μαΐου, στον Πύργο Ηλείας στις 31 Μαΐου και στο Άργος στις 14 Ιουνίου, επόμενος σταθμός είναι το Αγρίνιο. Αναλυτικότερα, το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 11:00-14:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί 15:00-18:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας.

Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν. Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την πρόωθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook και πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Επίσης χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και email marketing. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, υπό την αιγίδα του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Ευγενική Υποστήριξη: Eταιρείες eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair, ContactPigeon.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων για επαγγελματίες του Τουρισμού

10:45 – 11:00: Προσέλευση
11:00 – 11:20: Χαιρετισμοί από Eκπροσώπους: iDialogue, Ολυμπίας Οδού και Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
11:20 – 12:00: Social Media Marketing για τουριστικές επιχειρήσεις: Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.
12:00 – 12:30: Search Engine Marketing for Travel Industry: Εισηγητής: Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.
12:30 – 12:45: Διάλειμμα. 12:45 -13:15: Πρόβαλε το μήνυμά σου…στο σωστό μέρος…τη σωστή στιγμή: Eισηγητής: Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager, Ιδρυτής της εταιρείας Fibair.
13:15 – 13:45: Email Marketing: Growth Opportunities in the Tourism Industry: Εισηγητής: Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, ContactPigeon.
13:45 – 14:00: Ερωτήσεις κοινού προς ομιλητές.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων για επαγγελματίες της Αγροτικής Οικονομίας, του Εμπορίου και της Λιανικής Επιχειρηματικότητας

14:45 – 15:00: Προσέλευση
15:00 – 15:20: Χαιρετισμοί από Eκπροσώπους: iDialogue, Ολυμπίας Οδού και Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
15:20 – 16:00: Social Media Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.
16:00 – 16:30: SEM: 360 E-commerce – Search Engine Marketing for E-commerce: Εισηγητής: Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.
16:30 – 16:45: Διάλειμμα. 16:45 – 17:15: Email Marketing in Ecommerce: A Competitive Landscape: Εισηγητής: Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, ContactPigeon. 17:15 – 17:45: Οι καμπάνιες χρησιμοποιώντας influencers γίνονται πιο εύκολες από ποτέ: Eισηγητής: Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager, Ιδρυτής της εταιρείας Fibair.
17:45 – 18:00: Ερωτήσεις κοινού προς ομιλητές.

sinidisi.gr