ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Νικολάου πολιούχου του Μύτικα

«Κανόνα πίστεως και εικόνα πραότητος, εγκρατείας Διδάσκαλον, ανέδειξέ σε τη ποίμνη σου, η των πραγμάτων αλήθεια, δια τούτο εκτήσω τη ταπεινώσει τα υψηλά, τη πτωχεία τα πλούσια. Πάτερ Ιεράρχα Νικόλαε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών».
(Απολυτίκιο Αγίου Νικολάου).
Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα, από την Τ.Κ. Μύτικα, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου και τον σύλλογο «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ», το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Νικολάου ως εξής:

  • Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα γίνει τη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 05:00 το απόγευμα.
  • Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, εορτή του Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί η ακολουθία του Όρθρου με Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θα ξεκινήσει στις 07:00 το πρωί.
  • Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και ώρα 09:45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της σεπτής εικόνας του Αγίου Νικολάου.
  • Ακολούθως ο σύλλογος «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ» θα παρουσιάσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με τα τμήματά του και στον κόσμο θα σερβιριστούν πατροπαράδοτα γλυκίσματα, από μπουφέ που θα έχει στηθεί στον χώρο.
Σας προσκαλούμε στις ανωτέρω εκδηλώσεις.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σας θυμίζουμε εδώ τον περυσινό πολύ όμορφο εορτασμό του πολιούχου του χωριού μας και σας προτρέπουμε και εμείς με τη σειρά μας, να παραβρεθούμε όλοι, ώστε να τιμήσουμε τον Άγιο Νικόλαο.
Πηγή: mytikaspress