Νέα ηγέτης της Κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά

Του Δημήτρη Γκάτσιου
Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά – Με μηνύματα ενότητας και συμπόρευσης για την επόμενη νέα ημέρα του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς συνδυάζουν τις δηλώσεις τους, με το πέσιμο της αυλαίας στην κάλπη οι δύο τελικοί μονομάχοι.

Η νέα ηγέτης του σχήματος, Φώφη Γεννηματά, που επικράτησε, με μεγάλη διαφορά, του Νίκου Ανδρουλάκη, τόνισε πως η συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη δίνει ώθηση στο φορέα, θέτοντας, παράλληλα, επί τάπητος το κρίσιμο στοίχημα. Αυτό της κοινής δουλειάς, προκειμένου άπαντες να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων εκείνων που έφτασαν μέχρι το παραβάν.

Στο 95% των ψηφοδελτίων, η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει 56,7% και ο Νίκος Ανδρουλάκης 43,3%.

“Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες. Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη νίκης τώρα. Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες. Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή”, τόνισε η κ. Γεννηματά.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα Πολιτική

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης