Στόλισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο – “Προδότη Προδότη! Πούλησες την Μακεδονία”

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έγινε δέκτης φραστικής επίθεσης, κατά την αποχώρησή του από το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, από Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, φωνάζοντάς...
Στόλισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο - "Προδότη Προδότη! Πούλησες την Μακεδονία"
Στόλισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο - "Προδότη Προδότη! Πούλησες την Μακεδονία"

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έγινε δέκτης φραστικής επίθεσης, κατά την αποχώρησή του από το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, από Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, φωνάζοντάς του ‘Προδότη Προδότη’ Πούλησες την Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο τώρα, προδότη, πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια, και του πέταξαν κέρματα στο πεζοδρόμιο ακριβός απέναντι απο το Ελληνικό κέντρο.

Εδώ όλο το βίντεο

Είναι παράξενο που ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Αλέξης Τσίπρας, δεν λέει να αφήσει την καρέκλα, παρόλο που όπου σταθεί και βρεθεί τρώει κράξιμο και γιούχα, από ενα πολύ μεγάλο κομμάτι Ελλήνων πολιτών. Να θυμήσουμε, όταν επισκέφτηκε πριν από περίπου δυο χρόνια το Ελληνικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, πολλοί από τους μαθητές αρνήθηκαν την χειραψία μαζί του, γυρνώντας το κεφάλι τους προς άλλη κατεύθυνση.

Χαμός γίνεται και στα social media, ότι post αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, είτε το κάνει ο ίδιος είτε κάποιος άλλος, δεν μπορεί να βρεθεί ούτε ένα καλό comment.

Όλα αυτά λοιπόν, είναι απορίας άξιον και ίσως να δείχνουν τελικά ότι το δημοκρατικό πολίτευμα καταλύθηκε στην χώρα μας, εφόσον οι πολίτες δεν συμφωνούν με καμία κίνηση της κυβέρνησης.

*Να θυμήσουμε ότι το μπλογκ μας δεν παίρνει μέρος πολιτικά, ούτε θέλει να σαμποτάρει την κυβέρνηση, απλά όλα τα παραπάνω είναι άξια απορίας.

AmfLife

 

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης