NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΡΑ

Πάτρα: Legends 2004 vs Spain National Team Legends απόψε στο Παμπελοποννησιακό

Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2003, η Ελλάδα έκανε το σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή της στο EURO 2004, νικώντας την Ισπανία στη Σαραγόσα με 0-1. Το Σάββατο 16 Ιουνίου, συμπληρώνονται 14 χρόνια από τον επικό αγώνα στο Πόρτο που έληξε ισόπαλος 1-1.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, παίκτες που αγωνίστηκαν στα δύο αυτά ιστορικά ματς, θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και περηφάνια, σε μια άτυπη ρεβάνς, για καλό σκοπό.

Για τους Spain National Team Legends έρχονται στην Πάτρα σημαντικές μορφές του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ιβάν Κάμπο, που έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας πρωταθλήματα και Champions League, ενώ υπήρξε συμπαίκτης και του Στέλιου Γιαννακόπουλου στη Μπόλτον, ο Νταβίντ Αλμπέλδα με μεγάλη καριέρα στη Βαλένθια με την οποία πήρε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και αγωνίστηκε σε δυο τελικούς Champions League, ο Καράσκο με τους δέκα τίτλους στην παρουσία του στη Μπαρτσελόνα, ο Ριέρα που αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ, Λίβερπουλ και πέρασε από τη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μουνίτις που κατέκτησε πρωτάθλημα και Champions League με τη Ρεάλ και έπαιξε πάνω από 400 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, και τέλος ο πρωταθλητής Ευρώπης και Κόσμου Ζοάν Καπντεβίλα με 600 και πλέον συμμετοχές με Κορούνια και Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χουάν Κάρλος Αμπλανέδο, Πέδρο Κόκε, Ιβάν Κάμπο,  Ντονάτο,  Νταβίδ Αλμπέλδα, Αλφόνσο Πέρεθ, Φερνάντο Χινέρ, Χουάνφραν, Χουάν Καμπντεβίλα, Χουάν Σάντσεθ, Χουανίτο, Ενρίκε Ρομέρο, Σάλβα Μπαγιέστα, Βιθέντε Ενγκόνγκα, Πέδρο Μουνίτις, Αλμπερτ Ριέρα, Χοσέ Εμίλιο Αμαβίσκα, Φρανθίσκο Καράσκο.

Προπονητές: Αντόνι Γκοϊκοετσέα, Αντόνιο Λόπεθ Ουφάρτε

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα εμφανιστούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο πλήρεις κι ετοιμοπόλεμοι:

Αντώνης Νικοπολίδης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σειταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Βασίλης Τσιάρτας, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Κώστας Κατσουράνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης, Ντέμης Νικολαϊδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Προπονητές: Ότο Ρεχάγκελ, Γιαννης Τοπαλίδης

Legends 2004 vs Spain National Team Legends

Σάββατο 9 Ιουνιου 2018

Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας

Ώρα Έναρξης: 9μμ

Με την πολύτιμη συνεργασία  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων  και της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή 1891.

Τα έσοδα από αυτή τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Πηγή: Patrastimes.gr