NEWS ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΕΧΝΗ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην Ανδρομέδα -15 Δεκέμβρη 2017

Φωτεινή Βελεσιώτου
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην Ανδρομέδα Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2017

Η μουσική σκηνή ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ κλείνοντας φέτος τα 20 χρόνια της ξεκινάει ενα κύκλο συναυλιών με αγαπημένους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές .

Η Γιορτή αρχίζει με μια μεγάλη λαική φωνή.

Την ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ που φέτος ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την Ελλάδα, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εχουν αδικηθεί όπως το «τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «φόνισσες» κ.α. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α. 


Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.


Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν και ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά.