NEWS ΤΕΧΝΗ

Βρήκε το βιβλίο του πατέρα της 50 χρόνια μετά τον θάνατό του

Βρήκε το βιβλίο του πατέρα της 50 χρόνια μετά τον θάνατό του
Βρήκε το βιβλίο του πατέρα της 50 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η 74χρονη Τζιλ Όουκλι καθάριζε τα ράφια σε ένα φιλανθρωπικό κατάστημα στη Βρετανία στο οποίο βοηθά ως εθελόντρια, όταν εντόπισε έναν κατάλογο με γραμματόσημα από το 1956 που κάποιος είχε δωρίσει στο κατάστημα. Ο φιλοτελιστής πατέρας της είχε δύο παρόμοια τέτοια βιβλία όταν η ίδια ήταν μικρή, και έμεινε άφωνη όταν, ανοίγοντας τον κατάλογο, βρήκε στην πρώτη σελίδα κάτι που είχε γράψει ο πατέρας της.

Πρόκειται για μια πραγματικά απίθανη σύμπτωση: ο πατέρας της έχει πεθάνει από το 1968, ενώ πλέον η ίδια ζει σε μια πόλη πάνω από 300 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που μεγάλωσε!

«Όταν άνοιξα το βιβλίο, είδα εκεί τον γραφικό χαρακτήρα του πατέρα μου. Τον αναγνώρισα αμέσως, καθώς ο γραφικός του χαρακτήρας ήταν πολύ προσεγμένος και μπορούσε να γράψει πολύ μικρά γράμματα. Ήταν μια τόσο απίθανη σύμπτωση να καταλήξει εδώ, στο κατάστημα όπου είμαι εθελόντρια» δήλωσε η Όουκλι.

Τώρα, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνθρωπο που δώρισε το εν λόγω βιβλίο, ώστε να διαπιστώσουν ποια ήταν η διαδρομή του τα τελευταία 50 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το βιβλίο και τον πολιτισμό ΕΔΩ