NEWS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΓΕΙΑ

Βιωματικό Σεμινάριο: «Δεν έχεις ανάγκη εσύ…» Το μαρτύριο των δυνατών ανθρώπων

«Δεν έχεις ανάγκη εσύ…» Το μαρτύριο των δυνατών ανθρώπων

Βιωματικό Σεμινάριο, Παρασκευή 18/5

 

Δεν αρρωσταίνει ποτέ. Δεν προλαβαίνει. Κι αν τύχει και αρρωστήσει, θα ακούσει: «Εσύ, θα τα καταφέρεις..» ή « Δεν έχεις ανάγκη, εσύ, είσαι δυνατός/ή, είσαι θηρίο εσύ…» Κι όμως πίσω από το «δυνατό» προσωπείο συνήθως κρύβεται ένας πιο ευαίσθητος άνθρωπος…
Αν σου αρέσει να είσαι δυνατός τότε αναλογίσου πόση δύναμη θα χρειαστείς για να ζητήσεις βοήθεια. Πόσο κουράγιο θα χρειαστείς για να αφεθείς να σε φροντίσουν. Πόσο πιο όμορφη θα είναι η ζωή σου αν απαλλαχθείς από το βάρος της «δυνατής» εικόνας σου.
Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την έννοια της δύναμης μέσα σου; Να χαρείς την απλότητα της καθημερινής ζωής χωρίς το βάρος του ανθρώπου που μπορεί να καταφέρνει τα πάντα και παντού; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : «Επαφή», Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης
  • ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ :  Ράνια Λεμονή, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 18.30 – 20.30μ.μ
  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 20€ (10€ για άνεργους και φοιτητές)
  • ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ : Παρέχεται
  • ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ : Με τηλεφωνική επικοινωνία για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Πληρωμή στην γραμματεία του Κέντρου, την ημέρα του σεμιναρίου. (Δεν χρειάζεται προπληρωμή.)
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Κέντρου Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής υποστήριξης «Επαφή», Δευτέρα-Παρασκευή 09.00 -21.00 , στο 2106619177.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

About the author

Γιάννης Ξηντάρας

Ο Γιάννης Ξηντάρας είναι Ψυχολόγος- Σύμβουλος γάμου, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών και Strathclyde University. Mέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Ελληνικής Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Εταιρείας , επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή”.

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.