Ζάκυνθος: Πρόσκρουση σκάφους και τραυματισμός επιβάτιδος

Το τραυματισμό μιας εικοσάχρονης αλλοδαπής είχε ως αποτέλεσμα η πρόσκρουση του σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Μαραθιά κατά τη διάρκεια θαλάσσιας εκδρομής, η οποία μεταφέρθηκε με όχημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας...

Το τραυματισμό μιας εικοσάχρονης αλλοδαπής είχε ως αποτέλεσμα η πρόσκρουση του σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Μαραθιά κατά τη διάρκεια θαλάσσιας εκδρομής, η οποία μεταφέρθηκε με όχημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Όλα έγιναν στηνπροσπάθεια του Κυβερνήτη να αποφύγει αντικείμενο που έπλεε στη θάλασσα, προσέκρουσε σε προεξέχοντα βράχο στην ανωτέρω περιοχή.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδοσε το Λιμενικό Σώμα αναφέρεται: «Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (11.06.2017) η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ »ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Ζ.353 για πρόσκρουση του σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Μαραθιά Ζακύνθου κατά τη διάρκεια θαλάσσιας εκδρομής με δεκαεννέα επιβαίνοντες. Συγκεκριμένα και κατά την προσπάθεια του Κυβερνήτη να αποφύγει αντικείμενο που έπλεε στη θάλασσα, προσέκρουσε σε προεξέχοντα βράχο στην ανωτέρω περιοχή. Το σκάφος κατέπλευσε στο λιμενίσκο Αγίου Σώστη Λαγανά αυτοδύναμα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε μία εικοσάχρονη αλλοδαπή, η οποία μεταφέρθηκε με όχημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί».

imerazante.gr

AMFlife.gr - Δυτική Ελλάδα, Άνθρωποι, Αξιοθέατα, Νέα & Ειδήσεις
No Comment

Leave a Reply

*

*

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης