BUSINESS ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Σκορπιός: Στον ”ΑΕΡΑ” βρίσκεται η επένδυση – Η δήλωση του εκπροσώπου της οικογένειας Ριμπολόβλεφ για την 3μηνη ταλαιπωρία τους

Σκορπιός – επένδυση

Σκορπιός: Η Παρασκευή είναι η τελευταία και καθοριστική ημέρα που οι άνθρωποι του Σκορπιού δίνουν περιθώριο, μετά από την τρίμηνη ταλαιπωρία τους, ώστε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να υπογράψει ή όχι  το φάκελο της τεράστιας επένδυσης που ετοιμάζεται στο νησί. Σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με νεότερη δήλωση του συμβούλου του Δ. Ριμπολόβλεφ, Sergey Chernitsyn στο Lefkadapress , θα ενημερώσουν για την τύχη του έργου το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου. Η δήλωση του κ. Chernitsyn:

“Παραλάβαμε την Παρασκευή την επίσημη επιστολή από την Κέρκυρα η οποία ζητούσε μια μικρή διευκρίνιση (Σημειώνεται εδώ ότι για τρεις  μήνες τους ρωτούσα συνέχεια εάν χρειάζεται κάποια διευκρίνιση κλπ.). Τους απαντήσαμε άμεσα, συγκεκριμένα οι απαντήσεις μας βρίσκονται  στην Κέρκυρα  από σήμερα το πρωί. Δυστυχώς, έχουμε τη δυνατότητα να περιμένουμε μόνο μέχρι την Παρασκευή για να παραλάβουμε το επίσημο φάκελο από την Κέρκυρα. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να σταματήσουμε τη διαδικασία μαζί τους και να επικεντρωθούμε σε άλλη λύση, η οποία απαιτεί χρόνο. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι το έργο θα αναβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι ο φάκελός μας ήταν στην Κέρκυρα από τις αρχές Ιουλίου. Ακόμη και τώρα υπάρχει ο χρόνος να το ολοκληρώσουν άμεσα, εφόσον βέβαια θεωρούν ότι είναι σημαντικό. Και πάλι θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τοπικές αρχές της Λευκάδας για την υποστήριξή τους. Την Παρασκευή στις 12μμ το μεσημέρι θα σας ενημερώσω για την τύχη του έργου.

Home